WWW Falster

WWW FALSTER 2017

Hermed indbyder vi nok en gang til WWW Falster – i år vil vi prøve at lave et par tiltag, så det bliver lidt mere spændende at deltage – og ikke blot ”same procedure as last year”. Og hvordan gør man så det? Jo – vi vil prøve – udover de spændende smagninger, der er, at holde en whiskyauktion. Der skal 2 parter til en god auktion – nogle der vil sælge nogle spændende flasker – og nogle der er interesserede i at byde på dem.

Selve auktionen

Vi håber på, at vi kan få en del flasker ind til auktion – og forud for WWW Falster vil vi så lægge et katalog ud med beskrivelse og vurdering. På selve dagen for auktionen, vil vi så forsøge at lave online opdatering f.eks. via Facebook – men det er noget, som vi arbejder på. Vi regner med, at auktionen vil blive afholdt lørdag – men afhængig af antal flasker, kan det være, at vi deler det over 2 tidspunkter. Men har du en eller flere flasker, som du kunne tænke dig at få på auktion, så kontakt os – og vi kan så drøfte betingelserne.

Spændende smagninger

Indtil videre ligger 2 smagninger fast – fra Campbeltown deltager Mark Watt fra Cadenheads. Mark har tidligere været på WWW Falster – dengang var det som repræsentant for Duncan Taylor, men for en del år siden skiftede han både job og adresse, og flyttede fra Speyside til Kintyre halvøens sydspids, hvor han nu bor sammen med sin kone Kate, der tidligere arbejdede for Springbank og senest for Glenfarclas. Hvis vi kender Mark ret – så bliver det en meget spændende smagning – og Mark er altid en rigtig festlig herre – så han skal nok sætte fut i selskabet. Kevin Abrook fra Wm Grants kommer og giver en fantastisk oplevelse med produkterne fra Girvan – dvs Ladyburn, Ailsa Bay og Girvan grain. Uden at vi endnu har fået sat navn på – så skulle produkterne fra Ladyburn og Girvan være af ældre dato – så vi regner med, at det er lækkerier fra øverste hylde, der kommer til smagning her.

Derudover vil der være et hav af andre smagninger – vi overvejer at lægge en ginsmagning ind også, da mange whiskydestillerier jo i dag supplerer deres indtægt med gin – og for nogle er det jo en god kapitalindsprøjtning i de første svære år. De gin der vil blive præsenteret, er dog primært fra destillerier, der også laver whisky – så der er en tråd i smagningen.

På musik- og madfronten synes vi, at vi er godt kørende, så det vil fortsætte i nogenlunde samme spor som tidligere år.

For at kunne lave et så godt arrangement som muligt, ser vi gerne, at de der ønsker at deltage, tilmelder sig allerede nu – og at man så senere, når det endelige program foreligger – tilmelder sig de enkelte smagninger.

Priserne for overnatning fremgår nedenfor. Deltager man udelukkende i smagninger, vil vi i år opkræve et særskilt beløb, således at de der fuldt ud deltager i WWW Falster, reelt får en rabat for deltagelse i smagninger.

Priserne for deltagelse / overnatning i 2017 vil være som følger:

Priser pr person i dobbeltværelse:

Overnatning fredag og lørdag, incl. 2 x morgen- og

1 x aftensmad fredag samt gallamiddag lørdag                                  DKK 2.095,00

Overnatning fredag incl. morgen- og aftensmad                                DKK 1.075,00

Overnatning lørdag incl. morgenmad og gallamiddag                       DKK 1.495,00

Tillæg enkeltværelse – pr. nat                                                             DKK   200,00

Aftensmad fredag uden overnatning

(Inkl. underholdning)                                                                          DKK   425,00

Gallamiddag lørdag uden overnatning

(Inkl. underholdning)                                                                          DKK   695,00

Priserne inkl. overnatning inkl. alle aktiviteter undtagen selve whiskysmagningerne, der betales / bestilles separat.
Deltager man på WWW Falster 2017 uden overnatning, betaler man for evt. deltagelse i aftenunderholdning, der er inkl. i madpriserne.
I 2017 vil der endvidere blive opkrævet et gebyr for whiskysmagningerne, hvis man ikke overnatter.

 

Så er vi ved at være klar med programmet for dette års WWW Falster, der som traditionen byder, afholdes på Hotel Falster – i år i weekenden 20. – 22. oktober 2017

Selve smagningerne

Mark Watt – Cadenhead

Fredag den 20. oktober 2017 – kl. 18.00

Vi lægger hårdt ud fredag aften kl. 18.00, hvor det er lykkedes os at få ingen ringere end Mark Watt til Falster / Danmark. Mark Watt er i dag ansat ved Wm Cadenhead i Campbeltown, hvor han er med til at udvælge de sublime aftapninger, der kommer herfra. Mark Watt har for en del år siden gæstet WWW Falster – dengang var det i egenskab af hans position hos Duncan Taylor. Men for nogle år siden flyttede han og hans kone Kate (der indtil for nylig var ansat på Glenfarclas, og før det på Springbank) til Campbeltown, hvor han siden har udfyldt rollen som General Manager.

Mark vil føre os igennem nogle nuværende aftapninger fra Cadenhead samt fadprøver, som endnu ikke er aftappet, men som Mark til dagens anledning har været ude på lageret og fiske frem til os. For nuværende ved vi ikke præcist hvor mange whiskies, Mark vil præsentere os for, men vi gætter på mellem 6 og 8. Prisen for denne unikke smagning med Mark Watt er DKK 270 for deltagere, der bor på hotellet, og DKK 300 for gæster udefra. Smagningen foregår på engelsk

Kevin Abrook – Wm Grant & Sons

Fredag den 20. oktober 2017 – ca kl. 2030

I år er det Kevin, der repræsenterer Wm Grant´s på WWW Falster – Kevin har en titel af Global Whisky Specialist, men denne aften skal han ”kun” føre os igennem whiskies fra den lille sydskotske by Girvan. Det vi skal smage denne aften er: Ladyburn 1966 fra sherry butts (ikke i handlen), Ladyburn 42 år (Sælges i Europa til ca £1,200 pr flaske), Ladyburn 1974 Batch 2 41YO (sælges i Asien for ca £1,000 pr flaske), Girvan 1968 100% sherry cask (ikke i handlen), The Girvan Patent Still 28 år (I handlen for ca £300 pr flaske) og endelig det seneste skud på stammen Ailsa Bay, der koster omkring DKK 625 i Danmark. Dette er altså en whiskysmagning ud over det sædvanlige – nogle vil måske mene, hvorfor smage noget, som man alligevel ikke kan købe – vi vil svare: ”Hvorfor ikke?”. Prisen for denne smagning er ligeledes DKK 270 for deltagere, der bor på hotellet, mens gæster udefra må slippe DKK 300. Smagningen foregår på engelsk

Gin fra whiskydestillerier

Lørdag den 21. oktober 2017 – kl. 12.00

Gin er efterhånden blevet en meget populær drik i Danmark. Derfor vil vi år afholde en ginsmagning – med det tema, at ginnen kommer fra destillerier, der også producerer whisky. Det er Dennis Klindrup fra Smagning.com der vil stå for smagningen, føre os igennem de mange gins og fortæller om produktion etc – men mon ikke også der falder en lille anekdote af? Vi skal denne eftermiddag smage: Fary Lochan, Nyborg Mist, Trolden, Botanist, Hendricks og Harris Gin. Prisen for smagningen vil være DKK 200 pr deltager. Som udgangspunkt vil smagningen foregå på dansk.

Matias Svensson præsenterer Diageo

Lørdag den 22. oktober 2017 kl. 13.30

Vi skal på denne smagning have følgende i glassene:

Oban Destillers Edition

Cragganmore Destillers Edition

Lagavulin Destillers Edition

Glenkinchie Destillers Edition

Dalwhinnie Destillers Edition

Talisker Skye 

Johnnie Walker Blenders batch Rum cask finish (Nyhed)

Johnnie Walker Blenders batch Espresso roast  (Nyhed)

Roe & Co Irish Whiskey Det er sjældent, at man på en og samme smagning får lejlighed til at smage alle disse destillers edition af de klassiske malts fra Diageo - men denne eftermiddag får vi muligheden. Vi skal også smage på Talsiker Skye, så alle 6 klassiske malts kommer på bordet. Endelig 2 nye Johnny Walker blended whiskies, som måske kan gøre, at Johnny Walker får det navn i Danmark, som mærket fortjener - og endelig en irsk whiskey. For at deltage i smagningen skal man slippe DKK 200 (ikke overnattende gæster dog 230). Efter smagningen er der lejlighed til at få en ekstra snak med Matias og se/købe produkterne. 

 

Ret til ændringer forbeholdes.

Pris:

DKK 200 for overnattende gæster på WWW Falster

DKK 230 for besøgende udefra

Dansk Maltwhisky Akademi smagning med ”Special Guest star” Søren Borel

Lørdag den 22. oktober 2017 kl. 15.30

Dansk Maltwhisky Akademi importerer jo dels whiskies fra uafhængige aftappere i Danmark – men vi aftapper jo også egne udgaver i ny og næ. Denne eftermiddag vil vi smage på nogle af de seneste, både vores årsaftapning 2017 (Glentauchers 21 år) og en Bruichladdich 10 år, som vi købte i forbindelse med en whiskyrejse i 2007. Hvis alt flasker sig, vil vi også smage en af vore fadandele, som skulle være klar til WWW Falster 2017. Derudover skal vi smage nogle whiskies – ikke fra Skotland – men fra England fra St. George´s Distillery. Der vil både være tale om aftapninger fra destilleriet selv – men også fra uafhængig aftapper. Smagningen vil primært foregå på dansk – men oversættelse til engelsk kan ske, afhængig af deltagernes nationalitet.

Pris for denne usædvanlige smagning vil være DKK 200 for dem, der deltager i gallamiddagen – øvrige må betale DKK 230.

WWW.Whiskyauktion

Fredag den 20. oktober 2017 efter sidste smagning, vil vi afholde en lille whiskyauktion – dette vil ske i et tempo, der passer til kaffelysten, musikken etc.

Vi håber på, at vi kan have en del interessante flasker på auktionen – og naturligvis at der blandt deltagerne eller folk i Cyperspace vil være interesserede i flaskerne, så de kan skifte hænder. Auktionsprogram vil følge løbende, efterhånden som flaskerne kommer ind. Har du flasker, som du er interesseret i at afhænde – så kontakt os for vurdering og evt aftale om salg.

Smagningerne er nu lagt på vores hjemmeside www.whiskytilbud.dk, hvor man kan bestille – eller ved at svare på denne mail

Håber på at se rigtig mange af jer på WWW Falster 2017

Med venlig hilsen

DANSK MALTWHISKY AKADEMI

annoncewhiskyrejser

annoncewebshop

Skotlandsrejser

Copyright © 2015. DMWA